We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Vores Forretning

Vores hud er det langt største organ, vi har. 26 sekunder er alt, hvad det kræver for kemikalier i personlige plejeprodukter at komme ind i blodstrømmen.

Tænk over det. Hvor vigtig er det for resten af ​​vores krop?. 

Fakta: den gennemsnitlige kvinde bruger i gennemsnit 12 hudplejeprodukter om dagen. Dette udsætter hende for 185 kemikalier, der kan optages i blodbanen gennem huden ... hver dag!

 Miljøarbejdsgruppen. 

Mange af de kemikalier, vi udsættes for gennem hudpleje, personlig pleje og kosmetiske produkter, er knyttet til:   -Skin allergier og irritationer -Hormonelle forstyrrelser & ubalance -Anormal celledannelse -Reduceret immunitet & leverfunktion. 

Der er masser af grunde til at vi skifter til naturlige hudplejeprodukter.

Vi i Organic Beauty Thy er lidenskabelige og specialiserede i økologisk garvning og hudplejeprodukter.  Vi brænder endnu mere for organisk skønhed, og derfor anbefaler vi Organisk garvning, hudpleje og kropspleje, solcreme, aftersun,kosmetik og tannings proddukter

Vi udviklede os hurtigt fra opstart til succesfuld marketing- og forhandlervirksomhed i Den Europæiske Union for de ekstremt populære skønhedsmærker som Bioregen, Zuii Organic ,Eco by Sonya, Moonsun Organic of sweden, Crazy Rumors, The Handmade soap, Africa Organics, Møllerup Estate, Pure Begnnings og Orgaid.

Dette er kun nogle af de mærker, vi har under vingerne.

Mærker, der er specielle. Med den rigtige historie, de rigtige partnere, der kan skabe et unikt sortiment og vigtigste mærker, der reklamerer for organisk solfri garvning, kropspleje,kosmetik og hudplejekategori.

Vores mission Vi: Vælg produkter, der er gode for både sundhed og miljø, og som samtidig fremmer en udsøgt følelse af luksus og høj kvalitet. - Fremhæver stærkt værdier for bæredygtige traditionelle produktionsmetoder og etiske forretnings metoder. 

Vi Vælger hvert enkelt produkt meget omhyggeligt og testes af os for, at opfylde vores strenge standarder for ingredienser, kvalitet og effekt. Vi sælger udelukkende produkter, som vi er stolte af og 100% tilfredse med. 

Vores forpligtelse - Det er vigtigt, at produkterne udvikles under hensyntagen til forbrugerne. Produkterne er certificerede økologiske og alle naturlige. Det giver en række garantier for, at produkter opfylder de strenge krav til trivsel og sikkerhed. Vores partnere kan derfor være sikre på det.