Blog

Fordelene ved Nordic Superfood

Som I sikkert allerede har set, så har vi startet et samarbejde op med Norske Nordic Superfood. Deres collagen pulver har en langt større helbredende effekt, end som mange andre collagen pulvere. De fleste går ind og genopretter collagenen i huden, så den strammer mere op, og tilfører mere elasticitet til huden. Det gør vores også. Men ikke nok med det, går den også ind og forbedre led, muskler, bindevævet og knoglevævet. Nu bliver det måske en smule teknisk – men husk på, at denne blog også bliver lavet så I stille alle de spørgsmål om produkter som I nu måtte sidde med.

 

Kollagen er et bioaktivt, komplekst protein, der opretholder styrke og fleksibilitet i hele kroppen. Det er en af ​​de vigtigste strukturer i vores krop og udgør 25% –35% af alt protein i kroppen.

 

Collagen er en vigtig komponent i bindevæv, led, knoglevæv og brusk og indeholder op til 19 forskellige **aminosyrer. Kollagen er også en vigtig del af hud, hår og negle. Så meget som 70% af huden og 80% af kroppens bindevæv består af kollagen. Efter 25 år falder kroppens egen produktion af kollagen, og et supplement af kollagen stimulerer kroppens egne kollagenproducerende celler og kan hjælpe med at bremse aldring, og altså derfor hjælper dig til at bibeholde en flot fast hud.

**Aminosyrer er råstoffet for muskelproteiner, hormoner, enzymer og neurotransmittere. De rette aminosyrer i den rette dosis er derfor afgørende for sundheden, præstationsevnen, udseendet og velbefindendet.

 

Vores variant af Nordic Superfood Collagen Premium er smagsneutral, og det er kun fantasien der sætter grænser for, hvordan I vil indtage pulveret. Nederst på siden vil jeg lægge lidt forskellige opskrifter ind, så I kan søge til inspiration til at få lavet nogle super sunde og lækre ting ud af produkterne.

 

Som supplements har vi også “Blå” Pulver, der består af blåbær, aronia (også kaldt surbær) og solbær. Denne bidrager til normal kollagendannelse, der er vigtig for den normale funktion af blodkar, hud, brusk og knoglestruktur. Og brug den sammen med collagenpulveret går de to ind og forstærker virkningen af hinanden

. “Rød” puvler består af Tyttebær, Tranebær og Ribs. Denne variant bidrager til vægttab, reducrer strækmærker og forhindre væv og knogleskader. Og lige som de andre farve pulvere, går denne her selvfølgelig også ind og booster virkningen af af hinanden.

“Gul” Pulver består af Havtorn, Hyben og Multebær. Gule bær, især hyben, er effektive mod ledsmerter og betændelse ved reumatiske problemer og slidgigt.

“Grøn” pulver består af Grønkål, Brændenælde og Mynte. Disse er især gode til at bruge til detox samt tarmproblemer, og genopbygger en sund tarmflora.  

Her vil jeg tilføje lidt opskrifter til hvordan I kan bruge de forskellige pulvere fra Nordic Superfood

 

Creamy Iskaffe med Collagen pulver

Ingredienser:
1spsk Collagen Premium pulver
2 espresso shot ( eller 1 dl stækt kaffe)
1,5 dl mælk
1 tsk vanilieekstrakt
Bland alt undtagen kaffen i et glas is. Til sidst hældes espressoen i og nyder det! Hvis du vil have lidt sødme, kan du tilføje lidt honning eller kokosnødsukker.
 
Smoothiebowl Spækket med E- og C-vitamin
Alt du skal bruge er:
*1 tsk Blå superfood pulver
*1 dl blåbær
*1 dl hindbær
*0,5 dl kokosmælk
Kom det hele i en blender
Top den evt. med kokosflager, friske blåbær og mere blå superfood pulver, eller Collagen pulver.
 
Yellow Boost Bowl – Virkelig en energibombe til morgenen!
2 spsk Nordic Superfood Yellow Berry pulver
1 frossen banan⁠
1 stort stykke ingefær
1 lille rødt æble
1 gulerod
1-2 dl havremælk
Lidt mynte
Top smoothien med urrbær, hindbær, hampefrø, ferskner, eller pærer og Collagenpulver

Der vil kommer mange flere opskrifter op her på bloggen, om foreslag til hvordan I får mest muligt ud af jeres Superfood Produkter.

// Organic Beauty Thy <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *